Ontmoet het team van Self Lab:

Tabita Aanraad

Psycholoog


Even vastgelopen? Dat gebeurt iedereen wel eens. Kom je er zelf niet meer uit of heb je al het een en ander geprobeerd, dan kan wat extra hulp om weer vooruit te komen weleens welkom zijn. Als psycholoog kan ik je daarbij helpen. Ik kan met je meekijken en je de juiste tools en begeleiding geven of handreiking doen om weer helemaal terug in balans te komen met jezelf. In therapie gaan is niet altijd even makkelijk en leuk, maar de verandering die het kan brengen in jouw leven is het meer dan waard. Het is een investering in jezelf. Ik kijk zonder oordeel naar jouw klachten en kan vanuit empathie en begrip maar ook vanuit realiteit met jou aan de slag gaan. Ik werk graag met combinaties van methoden en vind het belangrijk om deze aan te passen aan jou als persoon.

Ik heb inmiddels meerdere jaren ervaring in de psychologie. Na het afronden van de master Gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit heb ik ervaring opgedaan in de gespecialiseerde zorg, de basiszorg en de bedrijfspsychologie. Ik heb ook gewerkt als coach, trainer en projectleider.

Ik heb onder andere (maar niet alleen) kennis van verslavingsproblematiek (gedrag en middelen), angst, somberheid, AD(H)D, eetproblematiek, trauma, obsessief-compulsieve stoornissen, burn-out, stressklachten en problemen met emotieregulatie. Ik werk met cognitieve gedragstherapie, acceptance & commitment therapy, EMDR, emotieregulatie, mindfulness, adem- en ontspanningstechnieken. Ik neem jouw wensen en behoeften altijd mee in een traject.

Ik ken zelf beide kanten van de behandelkamer dus weet wat voor investering het is om een verandering aan te brengen in jouw eigen leven. Mijn visie is dat de kracht van ontwikkeling en verandering zit in de persoon als geheel. Daarom kijken we tijdens de sessies naar lichaam, emotie en verstand. 

Tabita Aanraad - Psycholoog - Self Lab