• Direct starten!
  • Volledig online mogelijk
  • Ook avond & weekend

Bij Self Lab kunnen we je helpen met veel verschillende psychische klachten (licht of matig), vragen of zaken waar je tegenaan loopt en wel wat hulp bij zou willen. Ben je gewoon even vastgelopen en kan je wel wat hulp gebruiken of heb je klachten zoals angst, problemen met emotieregulatie of stemming, levens- of identiteitsvragen, stress, overspannenheid of burn-out, onzekerheid, moeite met mate of balans houden, dan kan je zeker terecht. Dit zijn slechts een paar voorbeelden dus aarzel niet om contact op te nemen met een andere klacht of vraag! 


Ik kan niet goed met mijn emoties omgaan

Ik weet soms niet goed wat ik voel maar merk wel dat ik me niet goed voel. Ik vind het moeilijk om met mijn emoties om te gaan en merk dat ik dat vaak niet op een goede manier doe. Ik trek me dan vaak terug, ik reageer het af op een andere persoon of ik weet niet meer wat ik moet zeggen. Ik lijk vaak te blijven hangen in emoties die ik niet goed kan verwoorden. Of ik vind het juist moeilijk om goed te voelen wat ik nou eigenlijk wil. 

Ik lijk maar geen balans te kunnen houden

Ik heb moeite met de balans vinden en/of vasthouden. Bijvoorbeeld tussen werk en privé of tussen activiteiten en ontspanning. Ik ga vaak te lang door waardoor ik merk dat ik gespannen raak of vermoeid. Ik kan ook ergens helemaal voor gaan en hou het dan niet lang vol waardoor ik weer helemaal niks doe. Ik heb vaak het gevoel dat ik faal of niet genoeg doe. 

Ik heb moeite met aanpassen aan een nieuwe situatie

Recent zijn er wat veranderingen geweest in mijn situatie. Relationeel, in het werk of met de studie, wonen of anders en ik merk dat ik me maar moeilijk kan aanpassen aan de nieuwe situatie. Ik heb regelmatig stemmingswisselingen en weet niet goed waar dat door komt. Of ik kan niet goed accepteren dat er een verandering is geweest en blijf daardoor vastlopen. 

Ik weet niet goed wat ik wil en/of ik heb moeite met aangeven wat ik wil

Ik weet niet goed wat ik wil en heb daardoor moeite met keuzes maken en moeite met duidelijk communiceren. Ik kan mezelf niet zo goed uiten omdat ik niet zo goed weet wat ik moet zeggen of wat ik daadwerkelijk wil. Of ik weet wel wat ik wil maar vind het lastig om dat goed te communiceren en duidelijk mijn grenzen en wensen aan te geven. 

Ik heb last van negatieve gedachten

Ik denk vaak negatief over mijzelf, mijn situatie, over de toekomst of over andere zaken. Ook als ik probeer om niet negatief te denken dan lijken de gedachten vanzelf op te komen. Ik word er onzeker van en ga soms bepaalde situaties uit de weg. Ik slaap er weleens slecht van en heb dan moeite om niet verder door te schieten in negatieve gedachten. Ik voel me er vaak vervelend door. 

Ik loop telkens tegen hetzelfde probleem aan

Ik loop vaak tegen hetzelfde probleem aan. Of dat nou op het werk is, thuis, in relaties, communicatie of studie. Ik weet niet goed wat er fout gaat maar merk dat er een patroon in zit.