• Direct starten!
  • Geen verwijzing nodig
  • Online
  • Avond & Weekend mogelijk

Ontmoet het team van Self Lab:

Tabita Aanraad

Psycholoog


Even vastgelopen? Dat gebeurt iedereen wel eens. Kom je er zelf niet meer uit of heb je al het een en ander geprobeerd, dan kan wat extra hulp om weer vooruit te komen weleens welkom zijn. Als psycholoog kan ik je daarbij helpen. Ik kan met je meekijken en je de juiste tools, begeleiding of handreiking aangeven om weer helemaal terug in balans te komen met jezelf. In therapie gaan is niet altijd even makkelijk en leuk, maar de verandering die het kan brengen in jouw leven is het meer dan waard. Het is een investering in jezelf. Ik kijk zonder oordeel naar jouw klachten en kan vanuit empathie en begrip maar ook vanuit realiteit met jou aan de slag gaan. Ik werk graag met combinaties van methoden en vind het belangrijk om deze aan te passen aan jou als persoon.

Ik heb inmiddels meerdere jaren ervaring in het mooie vak van de psychologie. Na het afronden van de master Gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit heb ik ervaring opgedaan in zowel de gespecialiseerde zorg als de basiszorg. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in de bedrijfspsychologie (o.a. burn-out, werkgerelateerde stressklachten). Naast deze ervaring heb ik ook ervaring als coach, trainer en projectleider. Met eveneens ervaring in de onderwerpen inclusie en arbeidsparticipatie (bij psychosociale beperkingen).  

Wat betreft mijn behandelervaring heb ik onder andere ervaring met verslavingsproblematiek (gedrag en middelen), angst, somberheid, AD(H)D, persoonlijkheidsproblematiek, codependency, eetproblematiek, burn-out, stressklachten en problemen met emotieregulatie. Ik werk met verschillende technieken die ik samen met jou aanpas aan jouw hulpvraag en wensen. Ik werk met technieken uit (onder andere) cognitieve gedragstherapie, acceptance & commitment therapy en emotieregulatie. Naar wens kunnen er mindfulness, adem- en ontspanningstechnieken of meditatie aan toegevoegd worden. 

Mijn visie is dat de kracht van ontwikkeling en verandering zit in de persoon als geheel. Daarom kijken we tijdens de sessies naar lichaam, emotie en verstand. 

Tabita Aanraad - Psycholoog - Self Lab

Deel deze pagina: