• Direct starten!
  • Volledig online mogelijk
  • Ook avond & weekend

Self Lab biedt voornamelijk online zorg. Het online karakter van een traject maakt de zorg extra toegankelijk. Je kan de sessies gewoon vanuit huis doen en wanneer je maar wilt.

 

Liever een fysieke afspraak? Dan is een wandelsessie een mogelijkheid*, hierbij is er wel beperkte beschikbaarheid.

*Alleen bij afname van een uitgebreid pakket zijn er 1 of 2 fysieke sessies mogelijk

Aanbod

Aanbod en pakketten voor psychologische behandeling bij Self Lab

Voor elk pakket geldt:

  • Sessies kunnen online gedaan worden overdag, in de avond of in het weekend. Wil je toch liever fysiek een sessie doen dan kan dat in de vorm van een wandelsessie in omgeving Eindhoven (lees hier meer)*. 
  • Bij aanmelden zal er altijd een gratis en vrijblijvende telefonische kennismaking gepland worden. 
  • Een sessie van 1 uur betekent ook echt 1 uur aandacht voor jou, de administratie wordt buiten deze tijd gedaan. 
  • De sessies worden niet door de zorgverzekering vergoed, lees er hier meer over. Wil je wel een vergoeding kijk dan onder het kopje vergoede zorg.
  • Bij afname van een losse sessie of pakket ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

 

*Alleen bij afname van een uitgebreid pakket zijn er 1 of 2 fysieke wandelsessies mogelijk, met beperkte beschikbaarheid. 

 

Hoe werkt het

Telefonische kennismaking

Tijdens de telefonische kennismaking van ongeveer 15 minuten bespreken we jouw klacht of vraag en kijken we of er een klik is. Tijdens het gesprek kunnen we meteen al jouw vragen beantwoorden en bespreken of jij specifieke wensen hebt binnen de behandeling.

 

Intake

Heb je een pakket gekozen, dan volgt er eerst een intake waarin we nog een beter beeld van jou en jouw doel van de behandeling willen krijgen. Zo laten we de sessies goed aansluiten op jouw vraag. Kies je voor een losse sessie dan is er geen aparte intake. Er wordt geen diagnose gesteld (en komt dus ook niet in jouw medisch dossier) en er is geen verwijzing nodig!* De sessies plannen we samen na de intake en zijn ook mogelijk om in de avond of in het weekend te doen.

*Kies je voor vergoede zorg dan wordt er wel een diagnose gesteld en heb je een verwijzing van de huisarts nodig.

 

Behandeling

De sessies hebben als basis onder andere de therapievormen CGT (cognitieve gedragstherapie) en ACT (acceptance & commitment therapy). Verder nemen we graag jouw wensen mee in de invulling van het traject. We kunnen naast de bovenstaande therapievormen bijvoorbeeld ook gebruik maken van emotieregulatie technieken, mindfulness, adem- en ontspanningstechnieken en meditatie. We kunnen je adviseren over welke methoden bij jouw vraag passen. Bij de pakketten is er de mogelijkheid om, tussen de geplande sessies door, naar wens contact te hebben via mail of whatsapp.