Self Lab biedt voornamelijk online zorg. Het online karakter van een traject maakt de zorg extra toegankelijk. Je kan de sessies gewoon vanuit huis doen en wanneer je maar wilt.

 

Liever een fysieke afspraak? Dan is een wandelsessie mogelijk*, er is hiervoor beperkte beschikbaarheid.

*Alleen bij afname van een uitgebreid pakket zijn er 1 of 2 fysieke sessies mogelijk

Aanbod

Aanbod en pakketten voor psychologische behandeling bij Self Lab

Voor elk pakket geldt:

  • Sessies kunnen online gedaan worden doordeweeks overdag of in overleg in het weekend of in de avond. Wil je toch liever fysiek een sessie doen dan kan dat in de vorm van een wandelsessie in Eindhoven (lees hier meer)*. 
  • Bij aanmelden zal er altijd een gratis en vrijblijvende telefonische kennismaking gepland worden (15 minuten). 
  • Bij afname van een pakket is het mogelijk om tussen de sessies door contact te hebben via whatsapp of mail. 
  • De sessies worden niet door de zorgverzekering vergoed, lees er hier meer over. Wil je wel een vergoeding kijk dan onder het kopje vergoede zorg.
  • Bij afname van een losse sessie of pakket ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

 

*Alleen bij afname van een uitgebreid pakket zijn er 1 of 2 fysieke wandelsessies mogelijk, met beperkte beschikbaarheid. 

Hoe werkt het

Telefonische kennismaking

Tijdens de telefonische kennismaking van ongeveer 15 minuten bespreken we jouw klacht of vraag en kijken we of er een klik is. Tijdens het gesprek kunnen we meteen al jouw vragen beantwoorden en bespreken of jij specifieke wensen hebt binnen de behandeling.

 

Intake

Heb je een pakket gekozen, dan volgt er eerst een intake waarin we nog een beter beeld van jou en jouw doel van de behandeling willen krijgen. Zo laten we de sessies goed aansluiten op jouw vraag. Kies je voor een losse sessie dan is er geen aparte intake. Er wordt geen diagnose gesteld (en deze komt dus ook niet in jouw medisch dossier) en er is geen verwijzing nodig!* De sessies plannen we samen na de intake.

*Kies je voor vergoede zorg dan wordt er wel een diagnose gesteld en heb je een verwijzing van de huisarts nodig.

 

Behandeling

De sessies hebben als basis onder andere de therapievormen CGT (cognitieve gedragstherapie), ACT (acceptance & commitment therapy) en/of EMDR. Afhankelijk van jouw wensen en jouw hulpvraag, kunnen we adviseren over de methode. Naast bovenstaande therapievormen kan er naar wens ook gebruik gemaakt worden van emotieregulatie technieken, mindfulness, adem- en ontspanningstechnieken. Bij de pakketten is er de mogelijkheid om, tussen de geplande sessies door, contact te hebben via mail of whatsapp.