• Direct starten!
  • Geen verwijzing nodig
  • Online
  • Avond & Weekend mogelijk

Self Lab biedt voornamelijk online zorg. Het online karakter van een traject maakt zorg extra toegankelijk. Je kan de sessies gewoon vanuit huis doen en wanneer je maar wilt. Toch liever een fysieke afspraak? Dan kan je een wandelsessie inplannen. Je kan een losse sessie boeken of een pakket. Tussen de geplande sessies door is er ook ruimte voor contact via de mail of whatsapp, want de klachten bestaan natuurlijk niet alleen tijdens de sessie.

Aanbod

Aanbod en pakketten voor psychologische behandeling bij Self Lab

Voor elk pakket geldt:

  • Sessies kunnen online gedaan worden overdag, in de avond of in het weekend. Wil je toch liever fysiek een sessie doen dan kan dat in de vorm van een wandelsessie in omgeving Eindhoven (lees hier meer). 
  • Bij aanmelden zal er altijd een gratis en vrijblijvende telefonische kennismaking gepland worden. 
  • Een sessie van 1 uur betekent ook echt 1 uur aandacht voor jou, de administratie wordt buiten deze tijd gedaan. 
  • Na elke sessie ontvang je een kort verslag ervan per mail. 
  • De sessies worden niet door de zorgverzekering vergoed, lees er hier meer over. Wil je wel een vergoeding kijk dan onder Vergoede zorg.
  • Bij afname van een losse sessie of pakket ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Hoe werkt het

Telefonische kennismaking

Tijdens de telefonische kennismaking bespreken we jouw klacht of vraag en kijken we of er een klik is. Tijdens het gesprek kunnen we meteen al jouw vragen beantwoorden en bespreken of jij specifieke wensen hebt binnen de behandeling.

Intake

Heb je een pakket gekozen, dan volgt er eerst een intake waarin we nog een beter beeld van jou en jouw doel van de behandeling willen krijgen. Zo laten we de sessies goed aansluiten op jouw vraag. Kies je voor een losse sessie dan is er geen aparte intake. Er wordt geen diagnose gesteld (en komt dus ook niet in jouw medisch dossier) en er is geen verwijzing nodig! De sessies plannen we samen na de intake en zijn ook mogelijk om in de avond of in het weekend te doen.

Behandeling

De sessies hebben als basis onder andere de therapievormen CGT (cognitieve gedragstherapie) en ACT (acceptance & commitment therapy). Verder nemen we graag jouw wensen mee in de invulling van het traject. We kunnen naast de bovenstaande therapievormen bijvoorbeeld ook gebruik maken van emotieregulatie, mindfulness, adem- en ontspanningstechnieken en meditatie. We kunnen jou adviseren over welke methoden bij jouw vraag passen. Bij de pakketten is er de mogelijkheid om, tussen de geplande sessies door, naar wens contact te hebben via mail of whatsapp.

Klaar om aan te melden?

Deel deze pagina: